PRISA logo
Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare
Conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity  2019

Conferința PRIA Drugs and Medicine Publicity 2019

În fiecare an, în februarie, se organizează un eveniment despre publicitatea medicamentelor, suplimentelor alimentare și dispzitivelor medicale, eveniment la care Organizația Patronală P.R.I.S.A. este prezentă.

În cadrul acesteia au fi dezbătute teme actuale, de interes pentru sistemul sanitar, alături de toți cei implicați, precum: legea publicității la medicamente și dispozitive medicale, codurile de conduită respectate de industria farmaceutică, codul etic pentru marketingul în industria medicamentelor, rolul reglementatorilor, rolul societăților profesionale, rolul lanțurilor farmaceutice, reglementarea publicității suplimentelor alimentare, reglementarea publicității dermatocosmeticelor.

Desi concluzia participanților la panelul de discuție a fost că este nevoie de reglementare în domeniul suplimentelor alimentare, P.R.I.S.A. a subliniat clar că nu este nevoie de supra-reglementare, deoarece există numeroase regulamente europene si legi naționale care se aplică industriei suplimentelor alimentare, dar este nevoie de un control mai eficient.

Mai multe informații: https://priainfo.ro/dr-gerald-flintoaca-filip-secretar-general-prisa-participa-la-conferinta-pria-drugs-medicine-publicity-6-februarie-2019/