PRISA logo
Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare
PRISA, membru în Consiliul Director al Asociației Food Supplements Europe

PRISA, membru în Consiliul Director al Asociației Food Supplements Europe

Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare anunță alegerea în consiliul de conducere al Asociației Europene Food Supplements Europe a dl-ui Dr. Gerald Flintoacă-Filip, în prezent, Quality & Regulatory Affairs Manager în cadrul companiei Prisum și Secretar General în Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA).

În cadrul unei declarații de presă, Dr. Gerald Flintoacă-Filip a afirmat: “Sunt onorat să lucrez alături de membrii PRISA, cea mai importantă asociație din domeniul suplimentelor alimentare. Rolul acesteia este de a furniza expertiză și informații ce țin de aceasta categorie de produse, consumatorilor, autorităților și profesioniștilor din domeniul sănătății. Prin implicarea activă în proiectele asociației Food Supplements Europe susținem promovarea bunelor practici în producția, dar și în comunicarea comercială a suplimentelor alimentare. Astfel, putem să ne asigurăm că toți consumatorii vor avea acces la o selecție de produse de înaltă calitate și la informații știintifice. Cred cu tărie că suplimentele alimentare sunt importante pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, contribuind eficient la dobandirea aporturilor optime de nutrienți, având o influență pozitivă atât asupra consumatorului, cât și a sistemul de sănătate din România.”

Food Supplements Europe este o organizație non-profit înființată cu scopul de a reprezenta și de a promova rolul industriei suplimentelor alimentare în viața consumatorilor, asigurandu-se că informațiile transmise sunt oneste, fundamentate și că acestea respectă legislația în vigoare. Membrii organizației sunt asociații naționale și companii de pe teritoriul Uniunii Europene, care, recent, s-au întrunit pentru a alege doi din cei sase membri ai consiliului de conducere.

Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) reprezintă interesele acestei industrii atât în România cât și la nivel European, și promovează importanța și aspectele benefice ale suplimentelor alimentare, precum și reglementarea unor bune practici în producția, comercializarea, etichetarea și publicitatea suplimentelor.