PRISA logo
Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare

Termeni și condiții

Ultima actualizare: 30 March 2023

Acceptarea termenilor și condițiilor

Vizitarea acestui site (www.prisa.ro), implică acceptarea acestor termeni și condiții. PRISA va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe acesta pagină fără a fi obligată să înștiințeze în scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificări. Folosirea în continuare a site-ului constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse.

Site-ul online www.prisa.ro este operat de
Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA)
Sediul social: Calea Moșilor nr. 88, sc. F, ap. 88, sector 3, București
Telefon: 0756 077 966
E-mail:

Conținutul site-ului

Elementele de identificare și operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, programe, baze de date) și datele de identificare ale produselor oferite spre vânzare (imagini, texte, simboluri) - sunt proprietatea PRISA și a furnizorilor săi și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul PRISA a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Dumneavoastră, ca utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca PRISA să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal, manifestându-și acordul pentru următoarele:

Conform legii beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Calea Moșilor nr. 88, sc. F, ap. 88, sector 3, București.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Politica de utilizare cookie-uri

Acest site folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe detalii

Litigii

Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă că acest contract și orice litigiu legat de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună juridstictiei instanțelor judecătorești.

Orice conflict apărut între PRISA și utilizatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă între cele două părți la sediul PRISA. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

Aducerea la cunoștința PRISA despre neregulile constatate de cumpărator trebuie să se facă în scris sau prin email. Acesta trebuie să mentioneze ceea ce a constatat și să păstreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat și după caz înlocuit.